Letland

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
latvia.balticcar.com - We offer discount car rental, car hire in all major cities of Latvia
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Letland
Op zoek naar Letland? - Zoek Letland in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Letland, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Letland > Forum > Pol-vragen > Hoe vaak bent u in Letland geweest?
  David  11. Geplaatst op 15 september 2003 om 14:20 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hoi,

Mijn vrouw komt uit Letland, ik ben er zelf 5 keer geweest, vaak voor langere periode. Ik ga eind 2003/2004 naar Letland verhuizen, jullie kunnen je dus wel voorstellen hoe ik over Letland denk!

David

  Michel  12. Geplaatst op 02 januari 2004 om 02:09 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben 3x in2002 en 1x in 2003 geweest samen 40dagen; hoofdzakelijk in Riga verbleven bij particulier, pension en 5*hotel.
het is mij bijzonder goed bevallen. De fierheid van de Letten is super. Velen werken en nemen verantwoordelijkheid voor250 in de maand. Riga is een super stad en bijzonder propere stad. Veel groen en mooie gebouwen ook interiors art nouveau, deco in prima staat. Vergeet de omgeving van central stacija niet. Heb ook oog voor de vele galerijen Letse kunstenaars
op elk gebied. Het teater aanbod is bijzonder en de restauratie van de opera. Ga nu naar Letland en geniet van hun gastvrijheid op elk gebied.
Maak ook een rondrit Jurmela, Liepaje, Ventpils, Sigulda (bobslee) en voor sportliefhebbers zij staan op de kaart. Respecteer vooral het Zijn van de Letten.

  S. Brugman  13. Geplaatst op 02 februari 2004 om 10:17 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

ik ben 1 x in letland geweest met kerst 1999. was daar 10 dagen bij een vriendin op bezoek. ze heeft me haar land laten zien erg mooi. vooral met die sneeuw. heb toen een heerlijke vakantie gehad. vrijdag a.s. ga ik weer op vakantie naar letland. Omdat zij daar woont had ik een perfecte gids. heel veel dingen gezien en gedaan. letland is niet zo bekend bij vakantiegangers, maar het is een heerlijk land.

  Mara Makste..  14. Geplaatst op 11 februari 2004 om 21:28 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ben vescheidene keren in Letland geweest.....
Geweldig land...
Mijn ouders kwamen uit Letland....
Ben de eerste keer in 1992 geweest ....
Als je van ongerepte natuur houdt, gaan...
Wie is er vaker geweest en kan mij daarover berichten...

  S. Brugman  15. Geplaatst op 23 februari 2004 om 11:05 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

ik ben van 6 febr t/m 16 febr weer in letland geweest voor vakantie. het was de 2x. heb heel veel dingen wer teruggezien. sommige dagen was het heel erg koud zoals in jurmela (aan het strand), maar het was wel weer heel erg mooi. ben ook nog naar sigulda geweest, waar ik mijn ex vriendin terug had gezien. deed me heel erg goed om haar weer te zien. ook nog een uitstapje gemaakt naar salaspils memorial. het concentratiecamp van de duitsers. heel erg indrukwekkend. ik wil er zeker nog een keer naar toe als het er zomers is. ik wil er bijzijn bij het 3 daagse (yanis) festival. schijnt erg leuk te zijn.

  Achim  16. Geplaatst op 06 maart 2004 om 12:03 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben sinds Mei2003 al 18x geweest, en ja, in december getrouwd in Riga. Mijn vrouw komt met haar zoon binnenkort hierheen. Zelf zou ik best kunnen wonen in Letland alleen het vinden van een baan is een probleem. Prachtig land, groen, rust geen stress!

  Achim  17. Geplaatst op 06 maart 2004 om 12:04 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben in dec2003 getrouwd in Riga en mijn vrouw komt hierheen. Zou best daar willen wonen alleen een baan vinden daar is eigenlijk onmogelijk. Wie heeft er nog tips ??
Het is een fantastisch land.
QUOTE:
Op 15 september 2003 om 14:20 schreef David het volgende:
Hoi,

Mijn vrouw komt uit Letland, ik ben er zelf 5 keer geweest, vaak voor langere periode. Ik ga eind 2003/2004 naar Letland verhuizen, jullie kunnen je dus wel voorstellen hoe ik over Letland denk!

David  Achim  18. Geplaatst op 06 maart 2004 om 12:05 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hoi, ik ben in Dec2003 gtrouwd in Riga. Mijn vrouw komt binnenkort hierheen maar ik zou best daar willen wonen. Maar ja , een baan vinden is eigenlijk onmogelijk.
Ik ga met de auto haar ophalen, dus als iemand nog tips heeft voor mijn reis in April dan hou ik me aanbevolen.

QUOTE:
Op 12 oktober 2003 om 20:05 schreef Irena Auzina het volgende:
Ik ben de moeder van Krists en Sinta( zie eerdere posten, wij wonen al ruim 5 jaar hier in Nederland. Ik ben met een nederlander getrouwd. Onze geboorte land met een prachtige landschap is Letland. Elk jaar gaan wij weer naar toe. Groetjes aan Ramon. Wij hebben je dit jaar in Limbazi ontmoet!

Ik houd echt van Letland, maar ik heb ook heel veel respect en liefde voor het land van mijn man.

Groetjes aan iedereen die van plan is naar Letland toe gaan.
Dat is de moeite waard! Irena  Dion Van De..  19. Geplaatst op 04 juni 2004 om 23:51 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hi,

Ik heb in februari iemand in Letland leren kennen via internet. Ben in maart voor het eerst naar Letland geweest met de auto, het is een hele trip maar met meerdere chauffeurs is het wel in een stuk te doen. Anders gewoon ergens in Polen overnachten. Het land maakte gelijk al een inmense indruk op mij en het meisje dat ik leerde kennen via internet is nu mijn vriendin en zal binnenkort definitief naar Nederland komen.
Ben nu al weer twee keer daar geweest met het vliegtuig en zij is nu ook al een keer in Nederland geweest. Ga dinsdag 8 juni weer erheen, en weer met het vliegtuig, is toch de snelste manier.
Eind juni ga ik nog een keer alleen dit keer weer met de auto om haar op te halen.
Het is een geweldig land om te zijn, en ik zou er ook zo heen verhuizen als het alleen niet bijna onmogelijk is om daar een redelijke baan te vinden zoals wij hier in Nederland gewend zijn.

Greetz,
Dion

  W.osinga  20. Geplaatst op 10 juni 2004 om 20:14 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hoi ik zoek informatie over vakantie (campings) in Letland. Ik ben al drie keer in Letland geweest. De reden dat ik daar kom is dat mijn oudste broer daar woont. Hij is daar blijven hangen heeft een vriendin en twee kinderen. Letland is in mijn beleving'ongerept', weinig infrastructuur. ALs andere mensen aan mij vragen hoe ziet Letland eruit zeg ik,"het lijkt wel op Appelscha, maar dan in het groot". Veel folklore en de mensen zijn daar nog puur. Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik er voor het laatst ben geweest, maar ik hoop weer een fijne vakantie te beleven. Dit keer gaan we met ons drieen mijn man en ik en onze dochter van 8 maanden. Wie heeft er tips voor ons wat betreft campings of huisjes.

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X