Letland

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
latvia.balticcar.com - We offer discount car rental, car hire in all major cities of Latvia
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Letland
Op zoek naar Letland? - Zoek Letland in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Letland, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Letland > Forum > Pol-vragen > Hoe vaak bent u in Letland geweest?
  De Rocker D..  21. Geplaatst op 19 juli 2004 om 22:32 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 Hallo, wij zijn van plan om naar Riga te reizen per auto.
Wat is de beste en de veiligste route?
Is het beter om het kein stukje Rusland te mijden?
Hoe veilig is Polen?

QUOTE:
Op 29 april 2003 om 10:51 schreef Frits Suers het volgende:
Hallo,

van 1994 - 1997 bijna wekelijks in Letland geweest, de meeste grote plaatsen, om te lossen en te laden.
In 1996 ook met vakantie, huisje gehuurd via een kennis, net buiten Jurmula.
Prachtig land met veel aardige mensen.

groeten,

Frits Suers
  Jelle  22. Geplaatst op 26 juli 2004 om 15:14 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo Letlandliefhebbers,

Net terug van een vakantie Finland, Estland en Letland. In Letland helaas alleen in Riga geweest, maar het was wel de mooiste plaats van m'n vakantie.
Een ontzettend aardig meisje heeft me gedurende de paar dagen in Riga de hele stad laten zien. De buitenwijken zien er wel wat minder uit, maar het centrum is echt onwijs mooi en gezellig. Eten en drinken is goed te doen, alleen overnachten was wel prijzig.
Binnenkort hoop ik zeker nog eens terug te gaan naar Riga om m'n gids weer eens op te zoeken. Als er iemand nog een carpooler zoekt, houd ik me aanbevolen!!


  Rob  23. Geplaatst op 11 september 2004 om 17:25 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo,

We gaan eind oktober met een groep vrienden (ca. 15 personen) naar Riga en vroegen ons af of er nog mensen zijn die goede tips hebben? Het nachtleven zal geen probleem zijn, maar wat kun je overdag zoal doen? Zelf zaten we te denken aan de bobslee-baan in Sigulda, kent iemand die uit eigen ervaring?


Groet,

Rob.

  Patrick  24. Geplaatst op 12 mei 2005 om 15:00 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

ik ben in 2003 9 dagen naar Letland geweest en daar in een gastgezin gewoond in het plaatsje Smiltene, en het was in 1 woord geweldig, mooie natuur, gezellig en leuke mensen. Ik ben nu aan het sparen om er van de zomer weer heen te gaan want het was echt fantastisch!

  Henr  25. Geplaatst op 10 augustus 2005 om 07:53 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben in 2001 in Letland geweest, gewoon in een woord klasse, mijn ex vrouw heeft daar gestudeerd, en bij toeval kwamen we weer in contact met haar beste vriendin, we zijn twee weken geweest Jurmula een prachtige stad, met een hele mooie boulevard en strand, en Riga het oude centrum heel mooi, en daagjes uit geweest naar vrienden van mijn ex vrouw.

Ik ga volgend jaar naar litouwen en letland,

Groetjes Henry

  Arjan  26. Geplaatst op 18 september 2005 om 06:54 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben regelmatig ik Letland geweest, zou niet weten hoe vaak, ben de tel een beetje kwijt. En er zullen nog vele bezoeken volgen. Doel van mijn bezoeken is zakelijk, alhoewel ik ook zeer overweeg om eens vakantie te gaan houden in Letland.

Letland is een land dat zakelijk gezien veel potentie heeft, lage vennootschaps en dividendbelasting. Veel minder reguleringen dan in Nederland, goede infrastructuur en bereikbaarheid, een arbeidsmarkt bestaande uit veelal goed geschoolde, intelligente mensen maken Letland voor mij zakelijk heel interessant.

En dan heb ik het nog niets eens over de SEZ (Special Economic Zones) zoals Liepaja en Rezneke gehad.

Ook het verblijf zelf is altijd prettig, het centrum van Riga heeft vele leuke restaurantjes waar het altijd goed vertoeven is. Wat me erg opviel is dat het niet uitmaakt welk seizoen het is, er is altijd veel activiteit op straat in Riga.

  Paul Heijne..  27. Geplaatst op 28 september 2005 om 22:35 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo Mensen

Wij zijn twee studenten van de Industriele Design Academy Eindhoven.
Momenteel zijn wij bezig met een opdracht over de lokale vrijetijdsbesteding in de 25 landen van Europa. Bram en ik gaan 16 tm 24 Oktober naar Letland om daar ook echt de lokale "leisure" te ervaren. Uiteindelijk zal er een boek gemaakt worden over europa, waarin wij jullie land gaan vertegenwoordigen, (voor de letlanders dan) We zullen twee dagen in Riga blijven en daarna afreizen naar Daugavpils.

Wat ik aan jullie wil vragen is of er iemand contacten heeft in Daugavpils,of daar in de buurt, Locals waarmee wij kunnen corresponderen, en die ons evt. ter plaatse kunnen rondleiden, of op weg helpen met wat informatie en dergelijken. We willen Daugavpils graag bezoeken omdat dit dicht bij de grens van wit Rusland ligt, en zich daar nog veel overblijfselen van de Sovjet unie bevinden. Wat wij gehoord hebben is dat er nagenoeg alleen Russisch gesproken wordt.

en weten ullie nog echt authentieke speciale dingen die mensen doen in kleine dorpjes/of Letland in het algemeen als ze niks te doen hebben.. zoals Kaatsen in friesland??? We hopen dat iemand misschien iets kan vertellen over deze dingen, tips heeft of andere interessante informatie. Alles is welkom voor ons onderzoek naar letland. je kunt ons bellen, op 0646163518
en mailen op paultjeheijnen@hotmail.com
hier posten kan ook altijd nog natuurlijk

Alvast bedankt!!
groeten
Bram en Paul

  Danielle  28. Geplaatst op 11 november 2005 om 18:08 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hi
Ben 2x in Letland geweest, 1999 en 2004
De eerste maal was een droom die werkelijkheid werd doordat ik nog familie gevonden heb in Riga, mijn vader was afkomstig uit Letland, en is helaas nooit meer kunnen terugkeren. Ik heb dus zijn reis afgemaakt, dit was voormij zeer emotioneel, ik heb er mij ,ooit als een vreemde gevoeld, alhoewel ik in Belgie geboren ben, had ik het gevoel dat ik thuis kwam.
De tweede keer was meer een vakantie, en heb toen het midzomerfeest, Lido en Janis meegemaakt, gewoon onvergetelijk als je dat kan vieren met de mensen van daar.
Prachtig land met veel groen en zeer vriendelijke mesen.
Teruggaan ? Zeer zeker!!!!!!


  Jasmijn  29. Geplaatst op 25 januari 2006 om 09:16 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo,

Wij gaan met een studiereis in maart naar Letland. Ons leek het leuk om ook te gaan bobsleeen! Heeft iemand daar ervaringen mee of informatie over?

Groetjes Jasmijn

  Carole  30. Geplaatst op 02 februari 2006 om 19:39 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Iemand tips voor een vakantiehuis (op platteland) in Letland?

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X